5602

Kent

Our client commissioned us to design and build a handmade, bespoke kitchen in this striking, beautifully proportioned contemporary glass extension to the original Georgian rectory. The kitchen’s back walls form part of the internal architecture. A specific requirement was to maximise the large open space with uncluttered work areas and minimal obstructions in traffic areas. The client also requested a hidden boot room to provide ample, practical storage without intruding visually.

What our customers say

Mr & Mrs Spencer

More

Amazing attention to detail and vision. They incorporated our old uneven wall within the larder cupboard, so the cupboard was shallower at one side; the result was very clever and streamlined. The door fronts were created at Chamber, using images we supplied; it meant our 'finish' was unique. The huge...

More

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. TOP