4746

London

This kitchen is installed in the Eco House of the Year, and blends minimalist matt white cabinets and Corian worktops with a cast polished concrete breakfast bar. There’s also a touch of fun, with retractable cabinets hiding vibrant sunshine-yellow furniture, a prep sink and a microwave and breakfast station. The furniture has been built so it appears to float, giving tall outer cabinetry a lightweight feel.

What our customers say

Mr & Mrs Spencer

More

Amazing attention to detail and vision. They incorporated our old uneven wall within the larder cupboard, so the cupboard was shallower at one side; the result was very clever and streamlined. The door fronts were created at Chamber, using images we supplied; it meant our 'finish' was unique. The huge...

More

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. TOP